B-Box Compact

Veilige batterijchemie

B-Box is ontworpen met LiFePO4-chemiebatterij die algemeen wordt beschouwd als een van de veiligste batterijtechnologieën. De LiFePO4-chemie heeft stabiele structuren en de thermische weglooptemperatuur is meer dan 480 °C. Dat is 100% hoger dan NCM en NCA-chemie. Het is ontworpen voor residentiële en commerciële toepassingen met absolute veiligheid.

Standaardbatterij voor spoorweg en auto's

Als 's werelds grootste fabrikant van elektrische voertuigen, brengt BYD normen voor spoorweg- en autobatterijen in woonwijken commerciële oplossingen: B-Box. 6+ jaar trackrecords van grootschalige toepassingen in elektrische voertuigen zorgen voor de veiligheid en betrouwbaarheid. Alle producten zijn gecertificeerd volgens internationale normen, waaronder TUV, UL en CE.

Hoog vermogen

B-Box heeft het hoogste uitgangsvermogen in de industrie, wat de hoogste prestaties levert aan klanten. Het systeem is in staat om bereik C-snelheid bij max 1C en 2C bij piek om kritische belastingen te ondersteunen, zoals A / C en pompen, enz.

Eenvoudige installatie en ononderbroken onderhoud

Alle B-Box-systemen hebben een modulair ontwerp met ononderbroken onderhoud en eenvoudige installatie.

Flexibele verlenging Levensduur

B-Box is uitgerust met een modulair ontwerp en een slim BMS (Battery Management System), waardoor uitbreiding mogelijk is levenslang.

Natuurlijke koeling 

Natuurlijke koeling B-Box is ontworpen met natuurlijke koeling voor optimale efficiëntie.

Klik hier voor meer informatie en specificaties!

Ook interessant voor u

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar een duurzaam zonnestroomsysteem voor uw woning? 

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?