LG CHEM thuisbatterij

OVER LG CHEM

LG Chem opgericht in 1947 is een dochterbedrijf van LG en is het grootste chemische bedrijf van Zuid Korea. 

Met meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van batterijen is het een toonaangevende aanbieder van opslagsystemen en industrieleider in het Li-ion segment.

Het bedrijf gebruikt cellen van een industriƫle kwaliteit die ook worden gebruikt in automotive, commerciƫle & utiliteit schaal projecten.
De LG Chem batterijen worden geladen met elektriciteit afkomstig van zonnepanelen of bijvoorbeeld tijdens het daltarief.Op deze manier kan in de avond de woning van stroom voorzien worden die overdag zelf is opgewekt. De LG Chem geeft u dus de mogelijkheid om zelfconsumptie van zonne-energie te maximaliseren. 

DOWNLOAD DE BROCHURE

LG CHEM RESU

Hoogspanningsbatterij met modulair en compact ontwerp. De nieuwste generatie elektrochemische cellen bieden hoge prestaties en een verbeterde garantie van 10 jaar. Modulair systeem voor snelle installatie

Dankzij het modulaire ontwerp bestaat deze batterij uit 2 batterijmodules en een BPU (Battery Protection Unit). De modulaire opbouw van het systeem zorgt voor eenvoudig beheer tijdens installatie en onderhoud.

De gewichten zijn extreem laag, elke batterijmodule weegt 36 kg en de BPU 8 kg voor een totaal eenmaal gemonteerd van 80 kg, zeer licht in vergelijking met andere 10 kWh systemen.

Compatibel met SMA Sunny Boy Storage 3.7 omvormers

Deze batterij is specifiek compatibel met de omvormer SMA Sunny Boy Storage 3.7, zelfs als er geen interne DC/ DC-omvormer is, kan de RESU rechtstreeks met de omvormer worden verbonden.

LG CHEM THUISBATTERIJ

  • Verkrijgbaar in zowel 48Volt als 400Volt uitvoering
  • Technisch zeer geavanceerd product met zeer hoog cycle life
  • 10 jaar garantie
  • Geschikt voor SOLAREDGE, SMA en HUAWEI Hybride omvormers

Ook interessant voor u

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar een duurzaam zonnestroomsysteem voor uw woning? 

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?