Rec TwinPeak 2 Serie

Hoogwaardige zonnepanelen met absolute topprestaties

De REC TwinPeak 2 zonnepanelen hebben een innovatief ontwerp met een hoog vermogen en een grote jaarlijkse opbrengst. Hierdoor kunnen klanten de beschikbare dakruimte optimaal benutten. In combinatie met een zeer hoge productkwaliteit en grote betrouwbaarheid van een toonaangevend en gevestigd Europees merk zijn REC TwinPeak 2 panelen uitermate geschikt voor daken van woonhuizen en bedrijven.

De combinatie van verschillende technologieën maximaliseert de kracht van een platform van polycristalline en optimaliseert paneelprestaties op lange termijn De REC TwinPeak-serie is een gloednieuwe ontwikkeling van zonnepanelen met een innovatief ontwerp met hoge paneelefficiëntie, d.w.z. hogere wattsklassen.

Gebaseerd op een polysiliciumplatform, de REC TwinPeak-serie omvat een aantal nieuwe en innovatieve technologieën die ervoor zorgen dat het panel sterk kan concurreren met mono p-type en n-type producten op de markt.

De serie REC TwinPeak zonnepanelen zijn voorzien van een innovatief ontwerp voor hogere modul-efficiëntie en vermogensafgifte:
  • Meer vermogen voor meer elektriciteitsopwekking 
  • Hogere opbrengst door verbeterde prestaties in schaduwrijke omstandigheden 
  • Doorbraaktechnologieën voor meer lichtopname 
  • Bewezen betrouwbaarheid van een gevestigd Europees merk
Klik hier voor meer informatie en specificaties!

Ook interessant voor u

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar een duurzaam zonnestroomsysteem voor uw woning? 

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?