Q-CELLSQ CELLS DUITSE KWALITEIT


Q Cells is een Duitse producent van zonnepanelen met hoofdkantoor in Thalheim, Duitsland. Q Cells is één van de wereldspelers op de markt van de zonnepanelen. Sinds 2011 maakt Q CELLS het deel uit van de Zuid-Koreaanse Hanwha Groupmet als voornaamste afzetmarkten Europa en Japan.

In het assortiment van Q Cells vinden we verschillende innovatieve zonnepanelen op basis van monokristallijne zonnecellen terug. Hoewel Q Cells nu tot de Hanwha Group behoort, is de hoog aangeschreven Duitse technologie nog steeds aanwezig.

Q CELLS 25 JAAR GARANTIE


Dankzij de geavanceerde Q.ANTUM DUO Technologie kan Q CELLS een volledige 25 jaar product- en prestatiegarantie garanderen op haar zonnepanelen. Q CELLS combineert de standaardgarantie van 85 procent initiële prestaties na 25 jaar gebruik met de uitgebreide 25 jaar productgarantie.TUV ‘QUALITY CONTROLLED PV’


Q CELLS is de eerste en tot nu toe enige fabrikant van zonnepanelen die deelneemt aan het omvangrijkste kwaliteitsprogramma in de industrie:

Het nieuwe "Quality Controlled PV" test van het onafhankelijke certificeringsinstituut TÜV Rheinland.
Met "Quality Controlled PV" van TÜV Rheinland bewijst Q CELLS duurzame hoge veiligheid en kwaliteit van hun zonnepanelen en verzekeren ze de klanten van een hoge opbrengst en een lange levensduur.

Q CELLS INNOVATIES


Maximale output opnieuw gedefinieerd Q.ANTUM Technology is de optimaliserende turbolader voor conventionele poly- en monokristallijne zonnecellen en zonnepanelen. Anders dan bij dure high-end zonnepanelen, vereist Q.ANTUM geen uitgebreid nieuw ontwerp van de cel. Er zijn geen speciale installaties nodig.

Q.ANTUM is ontwikkeld om maximale prestaties te leveren onder realistische omstandigheden - zelfs bij weinig straling tijdens zonsondergang en zonsopgang en bij bewolkte luchten, maar ook op heldere warme zomerdagen en in de herfst en winter wanneer de zon niet hoog boven komt de horizon.

Daarom hebben we alle prestatiecriteria geoptimaliseerd die relevant zijn voor de praktijk, bijvoorbeeld de prestatie bij weinig licht en de temperatuurcoëfficiënt om de efficiëntie van de cellen te verhogen en daarmee uw opbrengst en winst in plaats van de geproduceerde testwaarden te optimaliseren in laboratoriumtests.

DOWNLOAD HET DATA SHEET

Q CELLS KWALITEIT


Q CELLS staat voor Duitse Engineering te Bitterfeld-Wolfen, Duitsland. Tevens garandeert Q CELLS U de opbrengst van uw zonnepanelen en bied u zonnepanelen aan die vrij zijn van PID (potentiaalgeïnduceerde degradatie), Hot-Spots en vervormingen.

Bij ons krijgt u zekere zonnetechniek, die hoogste prestaties levert. Bij een doorsnee-onderzoek van het Fraunhofer CSP vertoonden 9 van 13 gerenommeerde paneelfrabrikanten volgens de PID-test prestatieverliezen.

Gemiddeld bedroeg het prestatieverlies 56%! Q CELLS zonnepanelen behaalden na de test nog steeds een prestatie van 100%. Met de nieuwe Q.ANTUM Technology heeft Q CELLS de volgende stap gezet naar een prestatie- en kostenefficiënte celgeneratie.

Vertrouw op de zonnetechniek van Q CELLS.

Ook interessant voor u

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar een duurzaam zonnestroomsysteem voor uw woning? 

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?