Huawei omvormers

Huawei is een toonaangevende Chinese leverancier van ICT- oplossingen, het bedrijf bestaat al sinds 1987. Bijna de helft van het aantal medewerkers houdt zich bezig met Research en Development. Huawei focust zich continu op het doorvoeren van innovaties en optimalisaties om zo betrouwbare en makkelijk te installeren producten te kunnen leveren die het rendement van het PV-systeem maximaliseren. De producten en diensten van Huawei worden gebruikt in meer dan 170 landen.

De omvormers van Huawei blinken uit in kwaliteit tegen een erg scherpe prijs. Eerder had Huawei alleen zware omvormers vooral geschikt voor grote installaties. Vanwege een hoge beschermingsklasse kunnen de Huawei omvormers buiten toegepast worden. De SUN2000 omvormers zijn zeer goed uit de Photon test gekomen. Photon is een internationaal instituut met een test laboratorium in Aken.

Huawei integreert de laatste internettechnologieën in de nieuwe FusionHome Smart Energy productlijn. De SUN2000L enkelfase omvormers hebben een strak design en hebben daarmee meerdere design awards gewonnen. Met de geïntegreerde energy storage interface zijn deze omvormers toekomstbestendig en compatible met de LG Chem RESU batterijen.

 

Ook interessant voor u

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar een duurzaam zonnestroomsysteem voor uw woning? 

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?