LONGI Solar



Niet voor niets het meest solide bedrijf in de PV sector


LONGi Solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte mono kristallijne zonnecellen en modules. Het bedrijf produceert innovatieve en zeer hoogwaardige Longi mono zonnepanelen. Eind 2020 verwacht het bedrijf de mijlpaal van 45GW te gaan bereiken.



Nr 1. in de wereld


Aangedreven door geavanceerde technologieën en jarenlange ervaring op het gebied van monokristallijn silicium, heeft LONGi Solar in 2020 meer dan 20GW zonnepanelen verkocht. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Xi’an (China) en heeft vestigingen in Japan, Noord-Amerika, India, Maleisië, Australië, Afrika & Europa. 



Dé wereldleider in mono


LONGi Solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte Longi mono zonnepanelen & zonnecellen. Het bedrijf richt zich al meer dan 20 jaar op MONO en is de grootste leverancier van monokristallijn siliciumwafers ter wereld.

LONGi levert jaarlijks meer dan 30 GW aan zeer efficiënte zonnecellen en zonnepanelen, ongeveer een kwart van de wereldwijde marktvraag. LONGi wordt erkend als 's werelds meest waardevolle bedrijf op het gebied van zonnetechnologie met de hoogste marktwaarde. Innovatie en duurzame ontwikkeling zijn twee van de kernwaarden van LONGi.



Nu de jaarlijkse afzet van zonnepanelen wereldwijd explosief blijft groeien is deze snelle opschaling nodig om aan de sterk groeiende vraag te kunnen blijven voldoen.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Ook interessant voor u

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar een duurzaam zonnestroomsysteem voor uw woning? 

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?